Boek
Nederlands

Gedachten denken

Annelies Beck (auteur), Hanneke Siemensma (illustrator)
+1
Gedachten denken
×
Gedachten denken Gedachten denken
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Hoe werken gedachten, en kunnen we ze sturen? Kun je ze doen verdwijnen of ze juist vasthouden? Dat vraagt Noor zich af. Gedachten zijn noodzakelijke, vervelende én heerlijke dingen. Hoe zwaar of licht het denken is, dat verbeeldt Hanneke Siemensma met haar sfeervolle illustraties bij een filosofische gedachtegang van Annelies Beck.

Wat zijn gedachten? vroeg Noor.
Ding
Onderwerp
Filosofie, Denken
Titel
Gedachten denken
Auteur
Annelies Beck
Illustrator
Hanneke Siemensma
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Em. Querido's Uitgeverij, 2022
[32] p. : ill.
ISBN
9789045126821 (hardback)

Over Annelies Beck

Annelies Beck (Aalst, 25 juni 1973) is een Vlaamse journaliste en schrijfster. Ze studeerde Hedendaagse Geschiedenis in Gent en behaalde een master in Brazilian Studies aan de University of London. Reeds als tiener gaat ze aan de slag in het radioprogramma Van Kattekwaad tot Erger en later bij het jeugdjournaal, meteen de start van een loopbaan bij de Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie.

Vlaamse Radio- en Televisieomroep

Door haar passie voor lezen wilde ze als kind eerst postbode worden, vanwege de vrije tijd in de namiddag om te kunnen lezen. Ze presenteerde vanaf 2000 het duidingsmagazine Terzake. Sinds september 2006 verving ze Frieda Van Wijck in De Zevende Dag op Eén, waar ze samen met Alain Coninx presenteerde. In 2007 stopte ze hiermee. Ze was ook te zien in het verkiezingsprogramma Woord tegen woord in 2007. In datzelfde jaar deed ze eveneens mee aan het tv-prog…Lees verder op Wikipedia